8 مرحله + مقابله با احساس تنهایی در شب 35 نکته
مرحله 1: شفقت به خود را تمرین کنید
- با خود مهربان باشید. به یاد داشته باشید که گاهی اوقات احساس تنهایی اشکالی ندارد و داشتن لحظاتی از تنهایی طبیعی است.
- احساسات خود را بپذیرید و به خود اجازه دهید آنها را پردازش کنید. سعی نکنید احساسات خود را سرکوب یا نادیده بگیرید.
- مراقبت از خود را با حمام آب گرم، گوش دادن به موسیقی آرام بخش، یا شرکت در یک فعالیت آرامش بخش تمرین کنید.
مرحله 2: با دیگران ارتباط برقرار کنید
- از طریق تلفن یا از طریق تماس ویدیویی با یکی از دوستان یا اعضای خانواده مورد اعتماد خود ارتباط برقرار کنید. صحبت کردن با کسی میتواند به شما کمک کند کمتر احساس تنهایی کنید و بیشتر در ارتباط باشید.
- به یک باشگاه اجتماعی یا گروهی بپیوندید که با علایق شما هماهنگ است. این میتواند فرصت هایی برای معاشرت و ملاقات با افراد جدید فراهم کند.
- انجمن ها یا انجمن های آنلاین را برای افرادی که علایق مشترک دارند امتحان کنید. این مکانها میتوانند مکانهای عالی برای ارتباط با دیگرانی باشند که درک میکنند شما چه میگذرید.
مرحله 3: درگیر و فعال بمانید
- یک دوره آنلاین شرکت کنید یا ویدیوهای آموزشی را در مورد موضوعی که مورد علاقه شماست تماشا کنید. یادگیری چیزهای جدید میتواند راهی عالی برای فعال نگه داشتن ذهن شما باشد.
- یک سرگرمی یا فعالیت جدید را امتحان کنید. این میتواند به شما کمک کند با دیگرانی آشنا شوید که در علایق شما مشترک هستند و به شما احساس هدفمندی میدهد.
- برای هدفی که به آن اهمیت می دهید داوطلب شوید. این میتواند احساس رضایت را ایجاد کند و به شما کمک کند با افراد همفکر ارتباط برقرار کنید.
مرحله 4: ذهن آگاهی را تمرین کنید
- مدیتیشن ذهن آگاهی یا تمرینات تنفس عمیق را تمرین کنید. اینها میتوانند به شما کمک کنند حتی زمانی که احساس تنهایی می کنید، حاضر و متمرکز بمانید.
- به پیاده روی در بیرون بروید یا تمرینات کششی انجام دهید. فعالیت بدنی میتواند به بهبود خلق و خوی شما و کاهش احساس تنهایی کمک کند.
- در یک مجله یا دفتر خاطرات بنویسید. این میتواند راهی عالی برای پردازش افکار و احساسات شما باشد و به شما کمک کند تا تجربیات خود را بازتاب دهید.
مرحله 5: یک روال زمان خواب ایجاد کنید
- یک روال ثابت قبل از خواب ایجاد کنید تا به شما کمک کند آرام شوید و برای خواب آماده شوید. این میتواند شامل خواندن کتاب، حمام آب گرم، یا تمرین تکنیک های آرام سازی باشد.
- مطمئن شوید که محیط خواب شما راحت و مساعد برای خواب آرام است. این میتواند شامل استفاده از گوش گیر، دستگاه صدای سفید، یا یک بالش راحت باشد.
- از فعالیتهای تحریککننده و وسایل الکترونیکی قبل از خواب خودداری کنید، زیرا میتوانند در توانایی شما برای به خواب رفتن اختلال ایجاد کنند.
مرحله 6: به دنبال کمک حرفه ای باشید
-
- اگر احساس تنهایی مداوم دارید، برای حمایت با یک متخصص سلامت روان تماس بگیرید. آنها میتوانند به شما کمک کنند تا دلایل اصلی تنهایی خود را شناسایی کنید و راهبردهایی برای مقابله با آن به شما ارائه دهند.
- در صورت نیاز از جستجوی کمک نترسید. متخصصان سلامت روان اینجا هستند تا از شما حمایت کنند و به شما کمک کنند تا بهزیستی خود را بهبود بخشید.
مرحله 7: روی لحظه حال تمرکز کنید
-
- قدردانی را با تمرکز بر چیزهایی که در لحظه حال به خاطر آنها سپاسگزار هستید تمرین کنید. این میتواند به شما کمک کند که توجه شما را از احساس تنهایی و تجربیات مثبت تغییر دهید.
- در فعالیت هایی شرکت کنید که برای شما شادی و رضایت به ارمغان می آورد. این میتواند شامل سرگرمی ها، فعالیت های خلاقانه یا گذراندن وقت با عزیزان باشد.
- سعی کنید به جای تمرکز بر گذشته یا نگرانی در مورد آینده، بر لحظه حال تمرکز کنید. تکنیک های ذهن آگاهی میتوانند برای حضور در حال حاضر مفید باشند.
مرحله 8: ذهنیت رشد را پرورش دهید
- چالش ها را بپذیرید و به آنها به عنوان فرصت هایی برای رشد و یادگیری نگاه کنید. طرز فکر رشد میتواند به شما کمک کند با انعطاف پذیری و خوش بینی به موقعیت های دشوار برخورد کنید.
- از امتحان کردن چیزهای جدید نترسید و از منطقه راحتی(منطقه امن) خود خارج شوید. این میتواند به شما کمک کند مهارت های جدیدی را توسعه دهید و با دیگرانی که علایق مشترک شما را دارند ارتباط برقرار کنید.
- بخشش و شفقت به خود را تمرین کنید. نگه داشتن کینه ها و احساسات منفی میتواند احساس تنهایی را تشدید کند.
فرم در حال بارگذاری ...